MINT Lift Step 4: Näslyft med trådar

Dr. Rawsh · januari 8, 2021

Kursdatum Göteborg:
På förfrågan
Kursdatum Stockholm:
På förfrågan

Upplägget är pedagogiskt och börjar med en gedigen teoretisk genomgång av anatomi, vetenskaplig bakgrund, komplikationshantering och patienturval. Därefter övergår det i god träning under handledning på modeller.MINT Steg 4 fokuserar på näslyft med MINT PDO TRÅDAR. Vi pratar om vikten av olika tekniker och kombinerade trådar för att ge bästa individuella resultat. Under kursen pratar vi om kombinationsbehandling med andra tekniker så som botox och filler. Denna kurs är väldigt efterfrågad a de som redan arbeta med trådlyft men vill lära sig avancerade tekniker. Kursen är lämplig för deltagare med erfarenhet inom injektionsbehandlingar samt arbeta med cog/ hullingförsedda trådar.

Innehåll

  • Teorietisk genomgång, inkl komplikationshantering
  • Praktisk träning på modeller: lyft av näsan samt nästippen med kombinationen av MINT UP & MINT TIP, som är de senaste innovationerna inom MINT trådar.
  • Journalföring
  • Fotografering innan och efter behandling
  • Patienturval, återbesök och eventuell korrigering.

Krav

Legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med erfarenhet inom injektionsbehandling samt som  gått grundkurs i PDO-trådar. Legitimationsbevis skickas alltid in vid anmälan till rawsh.kursanmalan@gmail.com.

Pris

10000 kr (ex moms) inkl. fika och kursmaterial. Delbetalning via Klarna är möjligt. Anmälningsavgiften om 5000 kr är bindande och återbetalas ej vid utebliven kursnärvaro. Läkarintyg för godkänd frånvaro krävs, då får du möjlighet till senare kurstillfälle.

Modeller

Du får gärna ta med en egen modell inför övningarna. Kostnaden är ca 50% av ordinarie behandlingspris. Om du inte kan hitta egen modell måste du meddela senast 14 dagar innan kurstillfället, då vi ordnar modell åt dig.

Certifikat

Certifikat erhålls efter avslutad kurs.

Övrigt

I samband med kurserna finns möjlighet till att inköpa startpaket till rabatterat pris. Vi är själva leverantörer av PDO trådarna. Du får tillgång till vårt starta- eget-kit med viktig information och länkar för att du enkelt skall komma vidare i din verksamhet. Du blir också del av vårt forum för stöd, diskussion och erbjudanden från leverantörer.

Om instruktör

Dr. Rawsh

20 Kurser

Ej inskriven
10 000 kr