Diskutera och fråga allt inom estetiska injektioner och minimalinvasiva ingrepp.

VälkommenForumsProdukter & Läkemedel för BehandlingarVärldsledande PDO trådar för trådlyft MINTLIFT

 • Facebook Fråga

  Medlem
  december 28, 2020 vid 16:13

  Bästa klinik/behandlare!

  Hoppas detta mail finner Er väl och således innehållet häri.

  Vi på RAWSH är en utbildningsenhet inom estetiska behandlingar med ett brett utbud, däribland är vårt fokusområde utbildningar och behandlingar med PDO trådar/ “trådlyft”. Vi har fått den stora förmånen att arbeta med och distribuera ett av världens absolut största märken inom trådlyft, nämligen

  MINT LIFT (Minimally Invasive Nonsurgical Thread, ett av världens främsta företag inom trådlyft). MINT står får säkerhet, långsiktighet, trygghet och goda resultat. För behandlare men inte minst för våra nöjda kunder!

  Vill du veta mer? Gå in på våra sidor nedan:

  http://www.mintlift.se

  Eller Instagram

  https://www.instagram.com/p/CIaUqWslaZh/

  Rawsh är idag nordisk distributör och utbidningsenhet för MINT, vilket vi är stolta över. Detta förtroende skall vi förvalta väl med vårt nya utbildningsprogram med start jabuari 2021. Kurserna vänder sig till allt från nybörjare till erfarna behandlare inom injektionsbehandlingar.

  Vi erbjuder kurser i mindre grupper eller som privatkurser på RAWSH i Göteborg och Stockholm. Vi har även digitala utbildningar.

  Mer om kurserna som berör trådlyft finner ni här:

  https://mintlift.se/kurser/

  TVEKA EJ att höra av er om ni har frågor, funderingar eller särskilda önskemål. Vi finns för varandra och tillsammans är vi starka. Ta väl hand om Er!

  RAWSH, MINT LIFT -Skandinavien och kollegor.

Visar 1 av 1 svar

Logga in för att svara.

Originalpost
0 av 0 inlägg Juni 2018
Nu