Visa profil

Details

Namn

Dr.

Efternamn

Rawsh

Användarnamn

RAWSH

Klinik

RAWSH

Kort om dig

Specialist i akutsjukvård samt ST- läkare inom anestesi/ intensivvård samt kirurgi. Utbildningsansvarig och klinikchef på RAWSH. Forskar inom Göteborgs universitet.

Om din klinik

RAWSH

RAWSH levererar högspecialiserade estetiska tjänster, utförda av specialistläkare och auktoriserad personal.

RAWSH har 3 stycken huvudfokus:

1. Vår ambition är att ge dig Sveriges säkraste och bästa behandlingar. Vår klinik är läkarledd och håller hög medicinsk nivå samt en bred kompetens inom de senaste minimalkirurgiska och estetiska behandlingarna.

2. Vi är just nu en av de snabbast växande utbildningsenhetee i Sverige inom estetiska behandlingar som riktar sig till legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Vi har Skandinavien som bas och har lyckats bygga upp ett starkt varumärke där kvalitén i pedagogiken, kunskapsinnehållet och den praktiska träningen vunnit ert förtroende. Vi är stolta samarbetspartner och nu även Skandinaviska distributörer för MINT LIFT, Minimally Invasive Nonsurgical Thread, ett av världens främsta företag inom trådlyft.

Vårt utbildningsprogram är brett med kurser på alla nivåer, från uppstatskurser till mer avancerade tekniker. Utbilda nordens främsta injektörer

3. Genom att sammarbeten med de absolut största och väletablerade aktörerna, väljer vi alltid högkvalitativa produkter och ser till att plocka in nya innovativa produkter samt utrustning.