Visa profil

Details

Namn

Novoderma

Efternamn

Aesthetic Academy

Användarnamn

Novoderma

Klinik

Novoderma Aesthetic Academy

Kort om dig

Om Oss

Vi på Novoderma Aesthetic Academy har ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och injektionbehandlingar inom fillers, botox och trådlyft. Vår målsättning är att erbjuda kundtrygghet och en varm, personlig miljö med hjälp av specialistkompetens och långvarig erfarenhet. Välkommen till Novoderma Aesthetic Academy där enbart auktoriserad hudterapeuter och medicinskt utbildad personal arbetar.

Om din klinik

Skönhetskliniken

Estetiska behandlingar  har blivit allt vanligare och intresset för fillers och trådlyft har ökat drastiskt de senaste åren. Vi strävar alltid att skapa ett önskat och naturligt resultat av våra behandlingar. Vi har ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för att skapa balans i din profil, bygga tillbaka volym som försvunnit med åldern, läppförstoring, läppkorrigering eller behandlingar som tar bort rynkor och ger lyster.

Skönhetsakademien

Novoderma Aesthetic Academy är en klinik och utbildningsakademi inom injektionsteknik och avancerad hudvård. Vi erbjuder privatundervisningar, gruppundervisningar och workshops. Våra kurser hålls av legitimerade läkare och auktoriserade hudterapeuter. Vår målsättning är att tillhandahålla en seriös och gedigen utbildning i estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. En bra utbildning ska handla om att lära sig planera, att lära sig trygghet i utförandet och att även kunna hantera komplikationer.